Stílusos bútorok baráti áron

hasznalt ipari konyha

home

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Vásároljon bútorokat a bolt felesleges felkeresése nélkül. Elég párszor kattintani.

credit_card

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

shopping_cart

Nagy választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Gasztronagyker - Konyhafelszerelés és konyhai eszközök ...
Tisztelt Látogatóink, Partnereink! Vendéglátóipari egységeknek, éttermeknek, szállodáknak, valamint magánszemélyeknek is kínálunk minden gasztronómiai előírásnak megfelelő konyhafelszerelést, valamint konyhai eszközöket.
GASZTRΩMEGA Kft. | Nagykonyhai berendezések
Az ipari mosogatók külső méretei: 100x60 cm, 120x70 cm, 150x70 cm, 180x70 cm. Az ipari mosogatók rendelhetők 30x30 mm-es, valamint 40x40 mm-es zártszelvény lábazattal, állítható lábakkal. Fedlapok 2 és 3 medencés kivitelben kaphatók, szifon szett rak
Bemutatkozás
Cégünk vendéglátóipari gépek, berendezések és rozsdamentes bútorok gyártásával és értékesítésével foglalkozik, sikerünk záloga a megfizethető olcsó ár és a kiváló, valódi ipari minőség - így páratlan ár-érték arányt biztosítva!
Nagykonyhai gépek és berendezések
Japán és ázsiai konyha; ... -25E ipari légkeveréses mikrosütő+grillsütő Kedvező árú, mégis kiváló minőségű, olasz gyártmányú ipari mikrohullámú sütő, amely minden előkészítési és főzési művelethez tökéletesen beveth... részletek. részletek.
MÉRLEGcenter.hu - digitális precíziós mérlegek ...
Megoldást kínálunk az Ön nem hitelesíthető digitális mérleg igényére: legyen az egy ezred-, század-, vagy tizedgrammos digitális precíziós ékszermérleg, zsebmérleg, gramm mérleg, darabszámlálós mérleg, egy elegáns konyha, vagy egy személy mérleg, de
INGYEN ELVIHETŐ • Ingyenes apróhirdetések • apróhirdetés.BIZ
Ha rendelkezik olyan háztartási géppel, ipari- vagy kerti géppel, klímával avagy bármilyen szerszámmal, melyre már nincs szükséges, az aprohirdetes.biz portál ingyen elvihető gép - szerszám kategóriája a rendelkezésére áll.
cégeladás-eladó cég-eladó cégek - SZEKUNDÁNS TANÁCSADÓ KFT ...
Értékes, saját tulajdonú ipari parkban lévő telephely+gépek bendezésekkel, nyereséges kft. ... Étterem, konyha üzemeltető kft. 68. Budapest 110 16. Étterem üzemeltetés nyereségesen. Üzem és tüzelőanyag nagykereskedő kft. n.a. Budapest 0,2 1.
Konyhavarázsshop -,konyhai,felszerelés,konyhagép,konyha ...
konyhai eszközök, poharak, tányérok, evőeszközök,Konyhavarázsshop -,konyhai,felszerelés,konyhagép,konyha,eszköz,eszközök,áruház,konyhagépek,szaküzlet ...
Burkolástechnika Egyesület - burkolastechnika.org
Áprilisi előadás az esztrichekről és ipari padlókról A Magyar Mérnöki Kamara miskolci tagjai számára az Esztrich és Ipari Padló Egyesület valamint a Burkolástechnika Egyesület képviselői április folyamán előadást tartottak az esztrichekről és ipari p
Kegsormuvhaz | Hungary | KEG sörművház
a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari.